Klanten Service Telefoon: +31 (0) 546 456 716

Welkom bij SmartWax.eu!

SmartDetailing

 

Kies een subcategorie     
                   
 
 

 

 

Welkom bij Smart Detailing University

Een van de meest geavanceerde autodetailing en reconditionering trainings - faciliteiten. Smart Detailing University is een ondernemende reeks van trainingen en workshops op gebied van professionele autodetailing & reconditionering.

De Smart Detailing University praktijktrainingen en programma’s bevat uitgebreide instructies van de beste detailing professionals. In onze trainingen ga je stap voor stap langs alle facetten op het gebied van autodetailing. Elke stap brengt je dichterbij het behalen van succes als een professionele autodetailer.

Smart Detailing University is bekend als een van de meest dynamische organisaties in de branche. Ons trainingprogramma zorgt ervoor dat je de tools, kennis en ervaring krijgt welke nodig zijn om te bestaan als succesvolle professional in deze branche.

 
       

 

We hebben verschillen soorten opleidingen en traingsprogramma’s waar je uit kunt kiezen:

  • Auto detailing
  • High speed buffing and polishing
  • Juiste gebruik van onze producten
  • Verkoop en marketing technieken

Bij Smart Detailing University zijn er verschillende opties, zo kun je met support proberen een eigen detailbedrijf op te starten, of leren hoe jij je eigen auto in top conditie kunt houden.

We snappen dat er een aantal overwegingen zijn voor je een keuze maakt welke opleiding van ons het beste bij jou past. Wij kunnen de garantie geven dat we er alles aan zullen doen je hierbij te helpen door je alle informatie te geven en zo te gaan kijken wat het best bij jou zelf, jou budget en je ervaringen past.

Het programma van Smart Detailing University is ontwikkeld om deelnemers de belangrijkste systemen aan te leren die nodig zijn om een succesvolle professionele ondernemer te worden.

De opleidingen van Smart Detailing University zijn gelimiteerd tot 6 deelnemers per training om elke student veel aandacht en begeleiding te geven door onze ervaren detailers. 

 
   
 
   
 

Do It Yourself – Basics of Detailing
DIY Basics of Detailing is de perfecte workshop voor enthousiasten die willen weten hoe ze hun auto er op z’n best uit laten zien. Alles wat je moet weten voor het onderhouden van een van je grootste investeringen. Stap voor stap praktijkgericht in onze eigen compleet ingerichte studio.

Lees meer…

 
   

Do it Yourself – Intro in polijsten en lakcorrecties
DIY Introduction to Buffing & Polishing is de beste workshop om je polijst - ervaringen naar een hoger niveau te brengen. Leer hoe je welke machine moet gebruiken als en professional en welke pad met welk product moet worden gebruikt voor de perfecte finish. Onze ervaren trainers leren je alles op dit gebied en laten je onder begeleiding te werk gaan in de praktijk. De ultieme manier om je kennis en ervaring bij te brengen

Lees meer…

 
     

Car Detailing als bedrijf
Autodetailing en reconditionering is een fascinerende en snel groeiende markt. De autodetailing - branche biedt vele kansen en mogelijkheden om je eigen bedrijf te starten, waarbij de opstartkosten minimaal zijn. Dit maakt deze branche zo aantrekkelijk. Met een klein budget kun je al voor jezelf gaan beginnen. Het is letterlijk “The Sky Is The Limit”

Lees meer…

 
       

Waarom professionele training belangrijk is bij het starten van een eigen bedrijf:

  • Weet welke machine je wanneer en hoe moet gebruiken.
  • Weet welke producten je waarvoor gebruikt om de lak niet te beschadigen.
  • Wanneer je de werkzaamheden niet juist uitvoert kan dit leiden tot verlies van tijd en geld.
  • Zonder kennis kunnen de werkzaamheden moeilijk dan wel haast onmogelijk zijn om uit te voeren.
  • Gebrek aan kennis resulteert in slecht afgeleverd werk, ontevreden klanten en verloren tijd en geld.
 

Waarom een carrière in de autodetailing - branche?

Door de huidige staat van de economie, blijft de autodetailing industrie maar door groeien waardoor elke detailer een goede portefeuille met werk kan hebben. Niet iedereen koopt een nieuwe auto, wel onderhoud iedereen zijn auto (‘s) steeds beter. Dit doen ze zelf of laten dit professioneel doen, omdat ze er niet veel kennis van hebben. Er zijn in deze tijd niet heel veel banen beschikbaar, laat staan banen met een perspectief om echt carrière te maken. Dus waarom niet je eigen kansen creëren? Sommige professionele detailers maken in deze tijd een inkomen van 6 cijfers en houden de avonden en weekenden zelfs vrij. Maak voor jezelf de juiste keuze en onderzoek wat de autodetailing - branche voor jou kan bieden.

Wij bieden als enige een cursus aan die garant staat voor succes! Jij keuze om deze bij te wonen is geheel zonder risico. In feite kun je de gehele cursus bijwonen, en als het je niet bevalt dit schriftelijk aan ons mededelen plus het cursusmateriaal terug sturen, en wij betalen je het complete bedrag terug. Je hebt niks om te verliezen, alleen de kans om te slagen.

3 Artikel(en)

per pagina

3 Artikel(en)

per pagina